Van de arbitragecommissie: Bully Meisjes C1 en C2 hebben de primeur 2009
11-3-2009  | 

Op donderdag 5 maart 2009 vond de eerste “scheidsrechterscursus” plaats voor C jeugd. Een – met dank aan René Beckmann en Paul Jonge Poerink – maatwerk cursus voor C jeugd van Bully. De opkomst was overweldigend: 100% ! Mijn complimenten aan de desbetreffende teams en hun begeleiders. Een prachtig voorbeeld van verenigingsgevoel.

 

Elke maand van de competitie heeft Bully inmiddels circa 160 tot 200 scheidsrechters nodig om alle spelers en teams te voorzien van goede begeleiding en arbitrage. We mogen nu maar liefst 28 nieuwe aspiranten verwelkomen. Een mooie start en welkome aanvulling van de competitie in 2009.

 

In het bijzonder wil ik ook nog even Bully Meisjes C2 bedanken die deze zaterdag 7 maart 2009 al meteen hun eerste wedstrijden hebben gefloten. En niet te vergeten ook Bully Meisjes C1 en hun coach die op het laatste moment bereid bleken bij te springen op deze wedstrijddag.

 

Er staan nog meer cursusdagen gepland. Ik hoop van harte dat ook deze weer evenzo voorspoedig en positief verlopen zodat we als club blijven bouwen aan een gezonde toekomst.

 

Ronald Brouwer

Arbitragecommissie.


terug naar vorige scherm