Inschrijving zaalprogramma 2018 - 2019 geopend
1-6-2018  | 
Beste Bully-leden,

De inschrijving  voor deelname aan het zaalprogramma 2018-2019 is geopend. Vanaf 1 juni tot en met 16 september kunnen de volgende ledengroepen zich individueel inschrijven voor het volgende zaalseizoen:
  • Dames en heren senioren;
  • Dames en heren veteranen;
  • Junioren meisjes en jongens D tot en met A;
  • Jongste jeugd leden die naar de F, E6, E8 of D gaan.

De jongste jeugd leden die in het nieuwe seizoen bij de 5-jarigen of de Benjamins spelen, hoeven zich NIET voor het zaalprogramma 2018-2019 in te schrijven. Voor deze ledengroep wordt tijdens het zaalseizoen een kosteloos zaalevenement georganiseerd.

Informatie over het zaalprogramma 2018 – 2019 kun je lezen in de volgende documenten: 
  • Kaders en afspraken zaalhockey OHC Bully 2018-2019;
  • Selectiebeleid zaalhockey OHC Bully.
Deze documenten kun je vinden als je op de Bully-site inlogt (https://team.lisa-is.nl/login). Kies bovenin het scherm achtereenvolgens voor: "Club” -> "Documenten” -> "Zaalhockey”.

De contributie voor deelname aan het zaalprogramma 2018-2019 is als volgt:
  • KNHB / TVO (senioren, junioren, E8)€   70,- 
  • Jongste jeugd (F en E6)                €   30,- 

Inschrijven voor het zaalprogramma kan als volgt:
  1. Ga naar https://team.lisa-is.nl/login en log in met je lidnummer en wachtwoord, via de button [Inloggen].
  2. Kies bovenin het scherm voor "Club” en daarna voor "Evenementen”. ” Ga naar het evenement "Inschrijving zaalhockey 2018-2019”. Druk daar op de button met het shirtje (de button wordt groen). Vul eventueel een opmerking in en druk op "bewaar intro/opmerkingen”. Op deze wijze kun je jezelf ook weer afmelden. Voor afmelden druk je opnieuw op de button met het shirtje (de button wordt rood).

Als je (nog) geen wachtwoord hebt, dan kun je die aanvragen via bij de secretaris van Bully: [email protected]. De Zaalhockey Commissie geeft GEEN wachtwoorden uit.

Als je in je ingelogd bent en geen inschrijfmogelijkheid ziet staan en je behoort wel tot een ledengroep die zich kan inschrijven, stuur dan even een berichtje naar [email protected].

Zaalcoaches kunnen zich per e-mail aanmelden via [email protected]

Zaalhockey commissie OHC Bully


terug naar vorige scherm