Open- en selectietrainingen Bully Dames en Heren
6-6-2018  | 

Open- en selectietrainingen Bully Dames en Heren

Voor: Spelers en Keepers

Dames 1 / 2 / 3

In het kader van de voorbereiding van seizoen 2018 - 2019 organiseert Bully open- en selectietrainingen voor Bully Dames 1, Bully Dames 2 en Bully Dames 3. Deze zullen worden gehouden op 26 en 29 juni en 3 en 6 juli. Dus als je denkt dat je in aanmerking zou kunnen komen voor één van deze drie topteams, dan ben je van harte welkom. Voor alle niet-Bully spelers: stuur wel eerst even een mailtje naar [email protected].

Dames 1

Aangezien Bully Dames 1 al klaar is met de competitie, zijn alle resterende trainingen van dit team open trainingen. Als je denkt een versterking te zijn voor dit team, dat in seizoen 2018 - 2019 uitkomt in de Eerste Klasse, dan ben je welkom op de training op dinsdag en vrijdag, steeds vanaf 20:30 uur (20:15 uur aanwezig). Dan kun je wennen aan de spelers van de huidige selectie en wij aan jou!

Uiteraard willen we vooraf wel weten wie we kunnen verwachten bij deze open trainingen. Neem daarom vooraf even contact op met de assistent coach van Bully Dames 1: Irene van der Lied ([email protected]).

Heren 1

Bully Heren 1 is nog volop in competitie. Ze trainen dus voorlopig nog wel even door. Lijkt het je een uitdaging om in seizoen 2018 – 2019 deel uit te maken van dit team, neem dan contact op met Vincent Steggink ([email protected]).


terug naar vorige scherm