OHC Bully verwelkomt Volvo Harrie Arendsen als nieuwe sponsor
25-9-2018  | 

Mooi nieuws: OHC Bully mag Volvo Harrie Arendsen verwelkomen als sponsor! Het is geen geheim dat Volvo Car Nederland de hockeysport toejuicht. Dit doen zij middels prachtige initiatieven voor zowel professioneel- als amateurniveau. Ook OHC Bully plukt hier nu de vruchten van, met de Volvo Clubbonus.

 

De Volvo Clubbonus is een bonus van maar liefst € 1.000,00. Wanneer (de ouder van) een lid van een gesponsorde hockeyvereniging – zoals OHC Bully – een nieuwe Volvo aanschaft of leaset bij Volvo Harrie Arendsen of Autobedrijf Snijders, stort Volvo Car Nederland dit prachtige bedrag in onze clubkas. Dit kan op jaarbasis, naast de structurele sponsorbijdrage, een fantastische bijdrage opleveren.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe (lease) auto?

 

Loop dan zeker eens binnen bij Volvo Harrie Arendsen! Met vijf vestigingen is Harrie Arendsen de laatste jaren uitgegroeid tot een bekende naam in de Liemers, de Achterhoek en Twente. Je kent het familiebedrijf misschien al wel, bijvoorbeeld van de duurzame vestiging aan de Steenzoutweg in Hengelo, welke vorig jaar geopend is.


terug naar vorige scherm