Van de arbitragecommissie: applaus !
16-3-2009  | 

Een applaus voor de scheidsrechters van afgelopen weekend ! Met een opkomst op de zaterdag van 100% en de zondag bijna (één scheidsrechter was er niet) een uitstekende opkomst. We zijn hier erg blij mee.

 

Elk weekend zijn er veel scheidsrechters nodig. Hoe meer scheidsrechters, hoe minder de druk per scheidsrechter. We zijn nu dan ook druk bezig om nog dit voorjaar  nog een scheidsrechterscursus te regelen. Met name voor de A en B jeugd die nog geen kaart heeft.

 

Verder zijn we druk bezig met de optimaliseren van de planningen. Dit kunnen we uiteraard niet zonder jullie. Dus zorg dat de persoonsgegevens en wensen bekend zijn bij de commissie. Mocht er wat  niet kloppen geef dit dan door of verander je gegevens zelf (e-mailadressen en mobiele telefoonnummers).

 

Alle scheidsrechters zijn ingedeeld op een niveau van 1 t/m 5. Dit niveau bepaalt welke wedstrijden je kunt fluiten. Zo is bijvoorbeeld de C jeugd in gedeeld in niveau 5 (beginner). Zij worden ingedeeld voor het fluiten van de E en F –jeugd. Speciaal voor deze groep is dit voorjaar de spelleidercursus opgezet. De informatie die de C-jeugd tijdens deze cursus ontvangt zal binnenkort op de site van Bully worden geplaatst. Onder het kopje mededelingen van de Arbitragecommissie/spelleider.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met de arbitragecommissie.       

 

De arbitragecommissie.


terug naar vorige scherm