Einde zaalseizoen 2018-2019
14-2-2019  | 
Beste zaalhockyer,

Het zaalseizoen 2018-2019 zit er weer op. En ook dit jaar was weer bijzonder succesvol. Mede dankzij jullie: zo’n 650 Bullyleden(!) die zaalcompetitie speelden of trainden of een zaalevenement bijwoonden. Zaalhockey bij Bully leeft!

In de prestatieve KNHB competitie speelden we met 23 teams (5 senioren, 13 junioren meisjes en 5 junioren jongens). Daarvan hebben 12 teams een ‘podiumplek’ bereikt (4 x 1e, 4 x 2e en 4 x 3e). Een uitstekende prestatie!

In de TVO breedte competitie speelden we met 25 teams (20 junioren meisjes en 5 junioren jongens). Daarvan hebben 14 teams een ‘podiumplek’ bereikt (5 x 1e, 6 x 2e en 3 x 3e). Scores en posities zijn in de TVO minder van belang ten opzichte van spelplezier, maar het is wel lekker om te constateren dat de Bullyteams het ook in de TVO competitie uitstekend doen.

Naast de competitieteams hebben we dit seizoen ook 7  F3- en 6  E6-tallen in de zaal gehad voor een trainingsprogramma en een zaaltoernooi. En tenslotte is er nog een zaalevenement georganiseerd voor de allerjongste jeugd 5-jarigen en Benjamins.

Voor wie alle scores en eindstanden nog eens wil nalezen, is een pdf-document aan dit nieuwsbericht toegevoegd.

Het zaalhockey seizoen wordt nog geëvalueerd in de Hockey Commissie. Input van jullie is welkom via: [email protected].

Voor volgend seizoen kijken wij natuurlijk reikhalzend uit naar onze nieuwe hockeyhal. Gedurende het zaalseizoen zullen we daar in de weekeinden de KNHB en TVO zaalcompetitie houden. Doordeweeks hebben wij zo’n 30 uur trainingstijd. Dat is een ongekende luxe, maar met een eigenlijke trainingsbehoefte van ongeveer 60 uur, zullen wij toch ook dan nog afhankelijk zijn van beschikbare capaciteit in en mogelijk ook buiten Oldenzaal.

Een belangrijk issue voor volgend seizoen, is de capaciteit binnen de Zaalhockey Commissie. Wij hebben dringend twee nieuwe commissieleden nodig. Voor informatie of voor aanmelding kun je een mail sturen naar: [email protected]. Zonder nieuwe zaalcommissie leden zullen wij niet in staat zijn om een volwaardig zaalprogramma te organiseren.

Wij bedanken iedereen die betrokken is geweest bij, wederom, een succesvol zaalseizoen voor Bully. In het bijzonder noemen wij de Arbitrage Commissie, de Junioren Commissie, de trainer coördinator, alle scheidsrechters en alle zaalwachten in Luttermolen.

Tot volgend zaalseizoen! De inschrijving in LISA voor volgend zaalseizoen start op 1 mei 2019.

Namens de Zaalhockey Commissie

Ronald de Gier
VoorzitterBijlage: OHC Bully Eindstanden zaalhockey 14-2-2019.pdf

terug naar vorige scherm