Teamindeling seizoen 2019 - 2020 bekend
10-7-2019  | 

Zoals iedere keer aan het einde van ieder seizoen is volop gewerkt aan de voorbereidingen voor het komende seizoen. Zowel vóór als achter de schermen. Veel speelsters en spelers hebben in dit kader deelgenomen aan de selectietrainingen (dank daarvoor!). Mede op basis hiervan, hebben de Hockey-, Junioren- en Seniorencommissie de teams voor seizoen 2019 – 2020 vastgesteld.

 

Let op: nog niet alle teams zijn al helemaal definitief. Zo moet de selectie van Bully Dames 1 en Bully Heren 1 nog worden afgerond. Dit heeft zeer waarschijnlijk consequenties voor deze teams, maar waarschijnlijk ook voor de ‘omliggende’ teams (Meisjes A1, Meisjes A2, Dames 2, Dames 3 en Bully Heren 2).

 

De Bully-teams zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan via de mail contact op met de betreffende commissie:

·              Selectieteams junioren: [email protected]

·              Overige teams junioren: [email protected]

·              Senioren teams: [email protected]

·              Keepers:[email protected]

 

Deze commissies verzamelen alle vragen en/of opmerkingen, en zullen deze in samenhang beoordelen. Uiteraard komen we hier (ruim) voordat de competitie weer begint op terug.

Om te zien in welk team je in seizoen 2019 – 2020 gaat spelen, moet je wel eerst even inloggen in de Bully-site of –app.

 


terug naar vorige scherm