Meer dan 550 zaalhockeyers bij Bully
2-10-2019  | 

Vanaf vandaag, 1 oktober 2019, is de inschrijving termijn voor opgave zaalhockey verlopen. Er hebben zich meer dan 550 leden aangemeld. Nog nooit zijn we met zoveel leden de zaal ingegaan!

Met dit aantal hebben we bijna alle jeugd teams kunnen opgeven voor de verschillende competities:

·       15 jeugdteams en 5 seniorenteams zijn opgegeven in de KNHB competitie.

·       22 jeugdteams in de TVO-competitie (TVO = Twentse verenigingsoverleg)

Bij de meisjes B in de KNHB-competitie hebben we iets meer inschrijvingen voor zaalhockey dan er plaats is. We zullen samen met de meisjes die zich na 22 September 2019 hebben ingeschreven, naar een oplossing zoeken. Alléén in de Meisjes C5 en Meisjes C7 is nog plaats voor een enkel meisje, alle andere teams zitten vol.

Bij de Jongens C1 hebben zich ook meer leden opgegeven dan er plaats is, daar heeft iedereen zich wel binnen de gestelde termijn opgegeven. Hier zal via selectie een keuze gemaakt moeten gaan worden, wie met Jongens C2 gaat meedoen. In het laatstgenoemde team is daar nog ruimte voor. 

Voor alle competitie spelende teams beginnen de zaaltrainingen vanaf 25 november 2019.

Er zal voor het begin van de zaalcompetitie nog een coachavond worden georganiseerd. Waarschijnlijk in week 46. Hiervoor worden de coaches apart uitgenodigd.

Verder zijn er ook Trimleden, Veteranen en Veterinnen die zich hebben opgegeven om te trainen zonder dat ze competitie gaan spelen. Deze training zal hoogst waarschijnlijk op de dinsdagavonden plaats gaan vinden. Met het bestuur is voor deze groep een contributie van €55 afgesproken. Voor deze trainingsgroep zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor senioren leden. Opgave kan via [email protected]

Voor de Jongste Jeugd (E6- en F3-tallen) is ook de mogelijkheid gesloten om zich via de site aan te melden, echter deze leden kunnen zich tot eind december nog inschrijven via een mail aan: [email protected] De Benjamins hoeven zich niet aan te melden hiervoor. Voor de Jongste Jeugd leden beginnen de zaaltrainingen in januari 2020. 

 Tot zover deze update.

 Met vriendelijke groet,

Zaalhockeycommissie


terug naar vorige scherm