Zondag a.s.: Afsluiting eerste seizoenshelft! (TD)
22-11-2019  | 


We kondigen het mooiste feest van november aan: De afsluiting van de eerste seizoenshelft bij Bully met als thema "Welcome to the Ski-hut!”.
Het clubhuis wordt van top tot teen omgetoverd tot après ski-hut, onze eigen DJ Paxal zorgt er voor dat we dat in geuren en kleuren kunnen gaan beleven.

We hebben uit betrouwbare bron al vernomen dat hij bezig is met een remix op ‘Een re-pre-sen-ta-tief elftal’!

En over ‘elftalletjes’ gesproken; Om 17.00 uur is het vet warm en wordt het aanvallen bij onze favoriete snackkraam uit Nijmegen! Inmiddels al voor derde keer komt deze legendarische patatkraam uit Gelderland om ons in de lekkerste ‘diagonaaltjes’ te voorzien. Voor slechts vijf euro kun jij hier helemaal los!

Hoe exclusief deze uitnodiging ook is; Neem je complete elftal mee naar de TD, want er staat nog een ice-koude openingsverrassing op je te wachten.

Dus: trek die muts over je hoofd, snow-boots aan je voeten en trotseer je afgekleed met ski-bril naar de après ski hut aan de sportlaan 12 in Oldenzaal.

Neem gerust ook je vrienden, vriendinnen, oud-teamgenootjes of familie mee. Iedereen is van harte welkom in het warme clubgebouw van Bully op deze ijskoude wintermiddag!

Tot zondag!

--> https://www.facebook.com/events/2504677046293596/Bijlage: TD24-19(1).jpg

terug naar vorige scherm