OPEN TRAINING MEISJES JUNIOREN
26-5-2020  | 

Beste Bully leden,

 

We gaan dit jaar bij Bully starten met een nieuw scouting- en selectiesysteem voor alle junioren. Een van de onderdelen van dit nieuwe systeem, is een open training.

Iedereen (meisjes junioren), die graag in een selectieteam wil spelen, krijgt een kans om een plekje te verdienen. Ook als je nu niet in een selectieteam zit!

Wil jij graag volgend seizoen in een selectieteam spelen?  Geef je dan voor vrijdag 29 Mei op voor de open trainingen en wie weet, wordt je droom waarheid.  Stuur je opgave naar: [email protected]  (zet er in hoe je heet en in welk team je nu speelt)

Let op! Alle meiden die afgelopen seizoen in D1, D2, D3, D4, C1, C2, C3, B1, B2, A1, A2 hebben gespeeld, hoeven zich niet aan te melden voor de open trainingen. Ook alle meisjes die van de 8-tallen overkomen naar de D-categorie, hoeven zich niet aan te melden. 

Vanzelfsprekend hoef je je ook niet aan te melden als je nog niet de leeftijd hebt om in een elftal te spelen.

De open trainingen zijn gepland op de volgende data:

 

Categorie

Datum en tijd

Meisjes D

Zaterdag 30 mei 16.00-17.00

Meisjes C

Zaterdag 30 mei 17.30-18.30

Meisjes B

Zondag 31 mei 11.00-12.00

Meisjes A

Zondag 31 mei 12.30-13.30

 

De trainingen duren 1 uur en worden door trainers van Bully verzorgd. Er zijn mensen van de scouting- en selectiecommissie aanwezig om iedereen te beoordelen. Mocht het zo zijn dat we jouw techniek, tactiek en spelinzicht nogmaals willen zien. Dan ontvang je begin juni een uitnodiging voor de selectietrainingen.

Door de Corona regels, kan het zo zijn, dat we bij veel aanmeldingen de groep moeten splitsen. In dat geval, krijg je bericht dat je het weekend erna (op het hetzelfde tijdstip) een open training kunt bijwonen .

 

Met vriendelijke groet,

 

Gijsbert Oude Elberink

Scouting & Selectiecommissie OHC BullyBijlage: Uitnodiging open trainingen.pdf

terug naar vorige scherm