Hele maand juli vol activiteiten! + hockeykamp!
8-7-2020  | 


Met Bully de zomer door!


Door het Coronavirus zijn de competities en onze sociale contacten vrijwel tot stilstand gekomen. Gelukkig komt het sportieve leven weer op gang en blijkt wel dat er niets belangrijker is dan samen te sporten in teamverband en elkaar te ontmoeten in een open en gezellige sfeer.

Alle (Oldenzaalse) jeugd welkom


Waar het hockeyseizoen normaal stopt in juli, gaan we -juist nu- door om het (verenigings)leven verder te laten bloeien! Iedereen die zin heeft om lekker te bewegen en/of te hockeyen is de gehele maand juli op ons sportcomplex welkom!

Springkussendorp


Van 6 juli t/m 31 juli staat er een groot springkussendorp waar iedereen zich kan uitleven. Je hoeft geen lid te zijn van Bully om gratis gebruik te kunnen maken van de verschillende springkussens.

Street hockey


Daarnaast geeft Team Streethockey gedurende deze gehele periode op verschillende momenten gratis clinics aan iedereen die het leuk vindt sportief en technisch bezig te zijn met stick en bal. Daarbij zijn er verschillende pannakooien beschikbaar voor de leukste en actiefste wedstrijdpotjes! Alle jeugd in Oldenzaal is hierbij meer dan welkom om mee te doen! Wil je lekker gebruik maken van ons terrein om andere teamsporten te doen met je vriendjes en/of vriendinnetjes dan kan dat uiteraard ook!

Hockeykamp


Als klap op de vuurpijl organiseren we een fantastisch hockeykamp! Dit wordt begeleid door professionele trainers van Bully. Zij worden ondersteund door de beste hockeyers van de vereniging uit Heren 1 en Dames 1. Ben je tussen de 8 en 14 jaar, geef je dan op voor dit 3-daagse Hockeykamp. De kosten hiervoor zijn 100 euro. Hierbij word je een lunch aangeboden en krijg je ook een gratis T-shirt als aandenken. Deze kampen starten elke maandag van de week en duren van 10:00 - 14:00 ’s middags. Meld je snel aan want vol is vol!


Aanmelden voor het kamp kan door een mail te sturen naar [email protected]!

Ook voor de senioren


Naast alle activiteiten voor junioren, zullen er op de donderdag -en vrijdagavond enkele trainingen gewoon doorgang vinden. Het clubgebouw is hierbij aansluitend ook geopend. Op de donderdagavond is er een ‘open’ avond vanaf 20.30 waaraan iedereen deel kan nemen.

We hopen je snel te zien bij Bully!


terug naar vorige scherm