Zaalhockey, alle jeugd doet mee!
29-6-2020  | 

Zaalhockey is goed voor de ontwikkeling van de hockeyvaardigheden. En wat is er nu leuker, dan samen met je teamgenoten het hele seizoen te trainen en wedstrijden te spelen? Zeker met ‘onze’ eigen hockeyhal, waar veel van de Bully-zaalactiviteiten zullen worden georganiseerd.

 

Echter, ieder jaar gaf de inschrijving voor de zaalhockey weer een hoop administratief gedoe en veel vragen. Had ik me al opgegeven? Of nog niet? De inschrijftermijn is verstreken, maar ik wil toch meedoen. Mag dat?

 

In de wetenschap, dat verreweg het grootste deel van de jeugdspelers (ruim meer dan 95%) in de winter de zaal ingaat, hebben we besloten om voor hen de procedure over deelname aan de zaalhockey te veranderen. We gaan er nu van uit, dat alle jeugdleden deelnemen, tenzij je tijdig aangeeft dat je niet mee zal doen. Dit kan via een mailtje naar [email protected].

 

Deze procedureverandering betekent ook, dat we bij de contributie uitgaan van één gecombineerde factuur van de veld- en zaalhockey. Deze factuur zal, net als voorgaande jaren eind juli via ClubCollect worden aangeboden aan de leden. Hierbij hebben we de contributie voor seizoen 2020 - 2021 niet verhoogd!

 

Dus, stuur uiterlijk 15 juli 2020 even een mailtje naar [email protected], indien je NIET mee wil doen aan het zaalseizoen 2020 - 2021. Vernemen we niets, dan gaan we er van uit dat je wel deelneemt en ontvang je eind juli 2020 de gecombineerde factuur voor het veld- en zaalseizoen 2020 - 2021.


terug naar vorige scherm