Teamindeling seizoen 2020-2021
1-7-2020  | 
Na een abrupt einde van het afgelopen seizoen, maken we een frisse start in het nieuwe seizoen (20-21).
Alle commissies zijn ontzettend druk geweest en hebben hun uiterste best gedaan om zorgvuldig alle teams samen te stellen.
Op en aanmerkingen voor wat betreft de indeling van de junioren, kunnen per mail verstuurd worden naar: [email protected]

Je kunt je team vinden in de Bully-app of via je inlog op de Bully site. Ben je je inloggegevens kwijt: [email protected]
Controleer ook gelijk even je gegevens. Klopt je email, je telefoonnummer, je adres etc.. Pas het zo nodig aan, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Voordat je gaat kijken in welk team je zit, willen we even mededelen, dat op ZATERDAG 29 augustus 2020 het jaarlijkse starttoernooi is voor alle juniorenteams (die in de KNHB competitie spelen). Ter zijner tijd ontvang je hier meer bericht over. De teams die die zaterdag competitieverplichtingen hebben, worden niet ingedeeld voor dit toernooi.

Check de Bully site (trainingsschema) voor het zomerprogramma, dat loopt tot en met 31 juli a.s. De nieuwe trainingen starten in de loop van augustus. Houd hiervoor de site in de gaten. Ook voor het nieuwe trainingsschema, wat nu nog NIET gereed is, kun je het beste de site in de gaten houden.

Iedereen een fijne vakantie en op naar een mooi nieuw seizoen!


terug naar vorige scherm