Contributiefacturen verzonden
29-7-2020  | 
Op woensdag 29 juli 2020 zijn de contributiefacturen voor seizoen 2020 – 2021 verzonden. Hierbij is het goed om te weten, dat Bully de contributie ten opzichte van seizoen 2019 – 2020 niet heeft verhoogd. Wel is er een wijziging doorgevoerd namelijk, dat bij de jeugdleden de contributie van de veld- en de zaalhockey op één factuur in rekening wordt gebracht. Dit voorkomt allerlei ‘losse’ zaalfacturen in de loop van het seizoen (december / januari). Leuker kunnen we het niet maken, gemakkelijker wel.

Voor de inning van de contributie maakt Bully gebruik van de diensten van ClubCollect. Een deze dagen ontvangen de leden daarom een mail met een factuur / betaallink van ClubCollect. De leden hebben, net als de voorgaande jaren, de keuze om:
  1. De factuur zelf in één keer te betalen (met iDeal) of
  2. De factuur in één keer te laten incasseren door ClubCollect of
  3. De factuur in tien termijnen te laten incasseren door ClubCollect. Hierbij rekent ClubCollect een geringe termijntoeslag.

Nieuw dit seizoen is, dat de leden ook kunnen kiezen om de contributiefactuur in minder dan tien termijnen te laten incasseren door ClubCollect. Ook hierbij rekent ClubCollect een geringe termijntoeslag.

Let op: 
  • ClubCollect stuurt ieder seizoen ‘nieuwe’ facturen naar de leden van Bully. De leden hebben ieder seizoen opnieuw de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit de drie bovenstaande opties.
  • De facturen zullen worden gezonden naar het opgegeven mailadres. Dit kan het mailadres van een jeugdlid zijn, terwijl de ouder / verzorger de contributie zal betalen. Houd daarom deze week ook het mailadres van de jeugdleden in de gaten.
  • De leden hebben drie weken de tijd om deze keuze kenbaar te maken aan ClubCollect. Dit is dus tot en met 21 augustus 2020.
  • Mochten de leden binnen deze termijn zelf geen keuze maken, dan gaan we voor de inning van de contributie uit van optie 3 (incasso in tien termijnen).


terug naar vorige scherm