Belangrijke data en speeldagen kalender junioren
29-7-2020  | 

Aan de ouders van onze junioren,

Halverwege de vakantie, willen we jullie alvast warm maken voor het nieuwe seizoen.

We gaan er vooralsnog vanuit, dat het nieuwe seizoen voor de meesten van jullie op 5 september a.s. van start gaat. Een enkel team dat uitkomt in de Landelijke subtop, begint een weekje eerder.

Belangrijke data

Datum

 

17-8

Start trainingen (tenzij anders afgesproken) schema komt t.z.t. op de site

17-8

Bithappen (=vol)

29-8

Openingstoernooi

29-8

Start competitie Landelijke (sub)top

5-9

Start districtscompetities
Openingstoernooi

Het jaarlijks openingstoernooi, is voor alle Bully  teams die in de KNHB competitie uitkomen (m.u.v. de teams die dan al starten met de Landelijke subtop competitie. We kunnen het schema voor deze dag nog niet definitief maken, omdat we door de KNHB nog één รก twee wedstrijden toegewezen krijgen voor deze subtop competitie. We publiceren het schema, zodra deze wedstrijden bekend zijn.

App & gegevens

Wist u dat er een Bully-app is? Als coach is het handig om deze app te installeren en om het ontvangen van push berichten aan te zetten. U bent dan als eerste op de hoogte van belangrijke informatie.  Het digitaal wedstrijdformulier (DWF)  is ook m.b.v. de app toegankelijk en uw kunt het team van uw kinderen als favoriet team maken, zodat  alle wedstrijden etc. onder het kopje Teams zichtbaar wordt (via alle teams, naar het team en het sterretje aanklikken)

Inloggen op de Bully site en in de app, gaat met het lidnummer en wachtwoord. Indien u dat vergeten bent, kan het opnieuw opgevraagd worden bij [email protected]ully.nl

Controleer onder het kopje profiel/contactgegevens wijzigen, ook even uw gegevens, zodat u de Bully mails ook ontvangt. We krijgen namelijk regelmatig foutmeldingen, omdat e-mailadressen niet (meer) kloppen.

Weekendje weg?

De KNHB heeft een speeldagenkalender (bijlage). Hierop zijn alle speel- en inhaalweekenden voor het hele seizoen zichtbaar. Makkelijk als er een weekend weg gepland moet worden, in dit schema is precies zichtbaar wanneer er gespeeld wordt.

Gastvrouwen gezocht

Op zaterdagochtend, wordt u altijd door een vriendelijk gezicht welkom geheten. Dit zijn onze gastvrouwen. Deze gezellig groep, kan altijd aanvulling gebruiken. Hockey kennis is niet nodig en veel tijd kost het niet. Mail naar [email protected] voor meer informatie.

Nog een fijne vakantie. We hopen dat we jullie straks in grote getale mogen begroeten (dat klinkt dit jaar toch anders dan anders)

De JuniorencommissieBijlage: speeldagen kalender 20 21.pdf

terug naar vorige scherm