Kom je ook hockeyen bij Bully, de leukste sportclub van Oldenzaal?
7-8-2020  | 

Kom je ook hockeyen bij Bully, de leukste sportclub van Oldenzaal?

De jeugd en junioren kunnen natuurlijk lekker sporten! Wanneer zij zich aanmelden, mogen ze gelijk mee doen! Voor de benjamins zijn op de zaterdag- en zondagochtend trainingen georganiseerd.

We hopen dat dat ook snel weer voor de senioren geldt. Onderstaande acties zijn der halve nog steeds van toepassing.

Donderdagavond trainingsgroep:

Ben je tussen de 20 en 35 jaar en heb je lang hockey gespeeld of wil je graag spelen maar je wil niet de zondagen kwijt om competitie te spelen? Dan is er nu een nieuw concept op de donderdagavond. Je traint dan 1,5 uur op basis van een trainingslidmaatschap onder leiding van een trainer. Er kan ook af en toe een door de weeks uitwisseling zijn met andere trainingsgroepen in de regio op basis van een 7 tegen 7 wedstrijd. Uiteraard is ons gezellige clubhuis ook op de donderdagavond geopend voor een hapje en een drankje.

Jongens actie:

Wil je als jongen komen hockeyen bij Bully en ben je tussen de vijf en zeven jaar, dan betaal je het eerste jaar geen contributie en krijg je ook een mooie hockeytas met stick en toebehoren.

Trimmers:

Zin om lekker 1x per week op de donderdagavond lekker te hockeyen in een ontspannen sfeer? Zowel heren en dames van verschillende leeftijden kunnen samen hockeyen in een ontspannen sfeer. Hierbij wordt er een half uur getraind en vervolgens gezellig een wedstrijd gespeeld. Een paar keer per jaar is er een uitwisseling met andere verenigingen in de buurt in toernooivorm waar sportiviteit en gezelligheid centraal staan.

Meld je (vrijblijvend) aan als proeflid via deze link:

https://ohcbully.nl/site/default.asp?option=11016&m=11

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]!


terug naar vorige scherm