De Volvo Clubbonus en OHC Bully
10-9-2020  | 

Succes bereik je samen!

Wie op een wedstrijddag het parkeerterrein van een hockeyvereniging oprijdt, kan er bijna niet omheen: opvallend veel hockeyliefhebbers kiezen voor een Volvo. Daar zijn wij als Harrie Arendsen natuurlijk bijzonder trots op. Volvo Car Nederland stimuleert deze band met de Volvo Clubbonus.

Volvo Car Nederland juicht alweer 25 jaar de hockeysport toe, zowel op professioneel- als amateurniveau. De laatste 12 jaar richt Volvo Car Nederland zich in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen ze niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau. Dat betekent dat niet alleen de Nederlandse hockeytop hun waardering krijgt, maar uw lokale vereniging ook! Om de band tussen Volvo en de hockeysport extra kracht bij te zetten, riepen zij enkele jaren geleden de Volvo Clubbonus in het leven. Om het 25 jarige jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan is de Volvo Clubbonus uitgebreid. De Volvo Selekt Occasions doen nu óók mee in de actie!

 

Wat houdt de Volvo Clubbonus in?

Wanneer (de ouder van) een lid van een gesponsorde hockeyvereniging een nieuwe Volvoaanschaft of leaset bij een erkende Volvo-dealer zoals Harrie Arendsen, stort Volvo Cars Nederland het prachtige bedrag van € 1.000 in de clubkas. Wanneer (de ouder van) een lid van een gesponsorde hockeyvereniging een Volvo Selekt Occasion aankoopt dan zal de club het bedrag van € 500 gestort krijgen.

De Volvo Clubbonus heeft geen enkele invloed op de aanschaf- of inruilwaarde en is uitsluitend van toepassing op hockeyverenigingen die een structurele sponsorovereenkomst met de Volvo-dealer hebben. Kortom: de Volvo Clubbonus is een schitterende win-win situatie: de rijder geniet van zijn of haar nieuwe Volvo en de hockeyvereniging plukt de smaakvolle, financiële vrucht. Hoe mooi is dat?

 

Wat moet u doen om voor uw club een clubbonus te bemachtigen?

Stap 1:
Koop of lease een nieuwe of gebruikte Volvo bij Volvo-dealer Harrie Arendsen. (Uw hockeyvereniging moet wel een samenwerkingsovereenkomst met ons hebben)

Stap 2:
Vul samen met de verkoopadviseur het overdrachtsformulier in.

Stap 3:
De hockeyclub ontvangt €1.000 van Volvo Car Nederland bij een nieuwe Volvo en €500 voor een Volvo Selekt Occasion.


terug naar vorige scherm