... met de kennis van nu ... (29/10)
29-10-2020  | 

In deze vreemde en onzekere tijden een nieuws update van het Bestuur.


Zaalhockey

Helaas hebben enkele Twentse hockeyverenigingen aangegeven om dit keer af te zien van deelname aan de zaalcompetitie 2020 – 2021. Dit betekent dat het niet mogelijk was om de ‘eigen’ TVO-zaalcompetitie door te kunnen laten gaan. Gelukkig hebben we een goed alternatief: alle Bully-teams zijn ingeschreven voor de KNHB-zaalcompetitie, dus we gaan vanaf december de zaal in!


Trainingen en wedstrijden jeugd

De trainingen van de jeugd gaan vooralsnog gewoon door volgens het trainingsschema. KNHB-competitiewedstrijden zijn helaas nog niet toegestaan. De eerste twee competitie weekenden zijn gevuld met onderlinge wedstrijden. Met dank aan Karolien (wedstrijdsecretariaat) en Laura (arbitragecommissie) voor de planning van de scheidsrechters.


Trainingen en wedstrijden senioren

De trainingen van de senioren gaan in principe ook gewoon door. Daar geldt echter wel de restrictie, dat er mag worden getraind met maximaal vier personen en op minimaal anderhalve meter afstand. Echt partijtje spelen is helaas niet mogelijk, maar er zijn wel een aantal oefeningen te verzinnen met bal en stick en ook loopoefeningen (tegen de Corona-kilo’s J) behoren tot de mogelijkheden. Het spelen van wedstrijden is voor senioren helaas nog niet toegestaan. Neem voor de zekerheid even contact op met je trainer om zeker te weten, dat jouw training daadwerkelijk doorgaat.


Algemene ledenvergadering (ALV)

Vanwege de corona is de voorjaars-ALV jammer genoeg niet doorgegaan. We vinden het als bestuur wel van belang om met de leden in gesprek te blijven. Zeker nu we elkaar niet meer zo vaak zien op of rond de hockeyvelden. We willen daarom de najaars-ALV wel doorgang laten vinden op woensdagavond 25 november 2020.

Graag even een reactie naar [email protected], indien je wilt deelnemen aan deze ALV. Afhankelijk van het aantal personen organiseren we een fysieke bijeenkomst (in de hal, daar hebben we lekker veel ruimte) of digitale bijeenkomst (met MS Teams).


Wij willen als club graag denken in mogelijkheden en gaan uit van het positieve.


Met vriendelijke groet,

Bestuur OHC Bully,

Eelco, Gert, Herman, Maarten en Tijs.


terug naar vorige scherm