Winterschema
1-1-2021  | 
Vanaf maandag 4 januari gaan we weer buiten aan de slag. De veldtrainingen zullen weer starten, maar in een aangepast schema. Dit schema lijkt op het zaalschema, maar is toch net iets anders. De trainingen zullen 60 minuten duren. Kijk in de app of op de site bij het trainingsschema genaamd: winterschema om te zien op welk moment je training hebt. Vooralsnog houden we dit schema de komende twee weken aan. Wat we daarna gaan doen hangt af van de maatregelen die op dat moment gelden en de weersomstandigheden.

Alle trainingen zullen plaatsvinden op het Raboveld(de keepers staan op woensdag op het Siersveld volgens eigen keepersschema).
Iedereen krijgt 1 training aangeboden van de club. Mocht je nou meer willen trainen dan is dat eventueel mogelijk in overleg met de trainersco√∂rdinator([email protected]).
Alle teams trainen weer doordeweeks
De extra trainingen kunnen dan op veld 2 of 3 plaatsvinden mits het weer het natuurlijk toe laat.

Zoals net al benoemd zijn we natuurlijk afhankelijk van het weer. We zullen dag per dag bekijken of de training door kan gaan.


LET OP!
De trainingen gaan door tenzij de club laat weten dat ze helaas komen te vervallen. Op het moment dat de trainingen van die dag komen te vervallen dan zullen we dat rond 12:00 communiceren.
Mocht het overduidelijk zijn dat er de hele week geen hockey plaats kan vinden i.v.m. de weersomstandigheden dan zullen we op dinsdag besluiten of de trainingen voor die week komen te vervallen.

terug naar vorige scherm