Aanmelden Bully Hockeyschool E & D jeugd
25-1-2021  | 


Beste E & D Jeugd van Bully!

Vanaf zondag 7 februari beginnen we bij Bully met de Bully Hockeyschool! Een blok van 8 trainingen met als doel om van iedere speler en speelster de hockeytechniek te verbeteren en daarnaast elke zondagochtend een super leuke training te hebben.

Tijdens de training heb je 1,5 uur lang training in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen, de groepjes worden wekelijks anders ingedeeld. Door de groepjes klein te houden willen we elk individu voldoende aandacht kunnen geven om van de trainers de beste tips en tricks te leren.

Goed nieuws! De eerste hockeyschool wordt volledig ondersteund door clubsponsor Tvt, om sportief bewegen in deze Corona tijd zo veel mogelijk te ondersteunen. (Normale kosten: 8 trainingen voor €40,-).

Wil jij het eerste blok van de hockeyschool meemaken? Meld je dan nu aan! Er is plek voor maximaal 48 deelnemers, VOL = VOLLET OP: De aanmelding is pas definitief wanneer je een bericht hebt ontvangen dat je bij de eerste 48 deelnemers zit.

Aanmelden kan via de Bully app bij de optie ‘evenementen’. (Zorg ervoor dat je bent aangemeld op het account van de speler uit de juiste categorie).

Elke zondag begint de training om 9:30. De deelnemers worden om 9:15 bij het veld verwacht. De training duurt tot 11:00.

Eisen opgave deelname hockeyschool:

-Je speelt in de E of de D jeugd.

-Je vindt het leuk om een extra training te hebben.

-Je wilt graag je hockeytechniek verbeteren.

-Je geeft je individueel op.

 

Aanmelden kan via de Bully app bij de optie ‘evenementen’.

Data hockeyschool:

7 februari

14 februari

21 februari

28 februari

7 maart

14 maart

21 maart

28 maart

 

We zien jullie snel, groeten namens de organisatie en trainers van de hockeyschool!

 

Leen, Ruben, Britt, Mart, Frank, Tiemen en Nienke


terug naar vorige scherm