Voor de aanvoerders van de seniorenteams: teamindeling seizoen 2009 - 2010
19-4-2009  | 

We zitten nog halverwege het lopende hockeyseizoen, maar binnen de Technische Commissie zijn we al druk bezig met de indeling voor het nieuwe seizoen 2009 – 2010. We organiseren donderdag 14 mei een informatie- en voorlichtingsavond organiseren om een en ander met elkaar te bespreken. Hierbij willen we graag met de aanvoersters / aanvoerders van de seniorenteams van gedachte wisselen over hoe we de leden ook in het komend seizoen zo leuk mogelijk hockeyen kunnen aanbieden en wat de kaders zijn waarbinnen dit mogelijk is. Graag willen we een eerste inventarisatie doen om te kijken wat jullie wensen en voorkeuren zijn.

Wij verzoeken daarom de aanvoersters en aanvoerders van de seniorenteams om dit binnen je team bespreken en ons de volgende vragen beantwoorden:

·          Weet je van speelsters / spelers of ze het lidmaatschap op gaan zeggen hebben, komen er wellicht nieuwe dames / heren bij?

·          Zijn er specifieke wensen betreft de competitie-indeling (poule-indeling)?

·          Weet je nu al dat jouw team spelers/speelsters tekort gaat komen? Weet je al hoeveel dames / heren er over blijven?

·          Heb je als aanvoerster / aanvoerder zelf wensen wat betreft aanvulling, aantallen, etc.?

Dit is een eerste globale inventarisatie. Uiteraard komt tijdens de informatie- en voorlichtingsavond meer aan bod. Als er nog meer dingen zijn, die we binnen de Technische Commissie, namens je team zouden moeten weten dan horen we dat graag. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.
 
Met sportieve groet,

 

Liesbeth Platvoet,

Jasper Kosterink,

Hans Kamp

Henk Janssen

Saskia Lucassen 

Technische Commissie O.H.C. Bully.


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm