Een zonnig six a side toernooi
15-4-2009  | 
Na sneeuw komt zonnenschijn op het Bullyveld.
 
Vorig jaar geen Six a Side toernooi (afgelast vanwege de sneeuw), nu een geweldig, sfeervol en zonnige tweede Paas/Bully-dag met een deelname van maar liefst 40 teams.
30 Teams hadden zich al aangemeld via de mail, zij konden zich in alle rust op maken voor dit familie/vrienden toernooi, dat om 12.00 uur begon. 
                                                          
                                         Het is altijd afwachten of het gaat zoals je gepland hebt. Maar met hulp van Rene en Arno Beckmann en Monique Kielstra en haar barteam kan ik met recht zeggen, ook namens de andere BAC dames, het liep gesmeerd !. 
 
Prijzen waren er natuurlijk ook te verdelen.
Het beste verklede team was dit jaar Tequila met hun roze rokjes, zij wonnen de Jantje Hoveling Bokaal en een taart, maar ivm vroegtijdig vertrek van dit team kon Jan Hoveling zelf de taart nuttigen.
Voor de 30ste keer werd de Siers trofee uitgereikt aan het beste familieteam en dat was dit jaar de familie Davids, ook voor deze familie was er taart.
De pechprijs ging naar Charlie Davids, zij kreeg een bidon en een sticker.
Het meest veelbelovende team was de familie Bodar/Brummelhuis. De familie Bodar heeft ook een taart in ontvangst mogen nemen.
 
Maar aan al dit gezelligs komt een eind, zo ook deze dag, wij als commissie hebben genoten en zeggen bedankt voor alle complimentjes, wij hebben het graag gedaan.
Tot volgend jaar.
Marie-Thérèse, Truus, Monique en Wilke.
 
 

Geef een Reactie

terug naar vorige scherm