Gratis voorstelling positief coachen kinderen
14-10-2021  | 

Bijzondere voorstelling voor onze club!

 

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandagavond 8 november in Oldenzaal te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

 

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

 

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en communicatieleden.

 

De uitvoering op 8 november aanstaande is voor de sportclubs in de gemeente Oldenzaal, waaronder onze vereniging. Het vindt plaats in Stadstheater De Bond (Molenstraat 25, Oldenzaal). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot 20.45 uur.

 

De toegang is gratis. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.datschietlekkeropzo.nlDaar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

 

Tot 8 november! En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen. 

terug naar vorige scherm