Van de arbitragecommissie: binnekort cursussen voor A&B-jeugd en senioren
27-4-2009  | 

Ja, eindelijk is het de arbitragecommissie gelukt een docent en een examinator te vinden voor het geven een tweetal cursussen te weten: één voor de A&B-jeugd en een verkorte cursus voor de senioren. De cursusdata voor de A&B-jeugd zijn gepland op 12, 14, 19, 20 (cursus)en 26 mei (examen) 2009, steeds van 19.00 uur tot 22.00 uur. Voor de senioren op zaterdag 30 mei 2009 de gehele dag gereserveerd vanaf 09.00 uur tot 16.00 uur (voor de cursus met aansluitend het examen).

 

De arbitrage commissie is momenteel bezig met het samenstellen van een lijst van deelnemers. Iedereen die nog geen scheidsrechterskaart heeft zal worden uitgenodigd om deel te nemen. Met name voor de A en B jeugd is het een verplichting. De K.N.H.B. heeft aangegeven dat als jeugdleden overgaan naar de senioren, zij in het bezit moeten zijn van een scheidsrechterskaart.

 

Voor cursus van de A&B-jeugd zullen in eerste instantie 25 cursisten worden uitgenodigd en voor de senioren 30. Mocht je al willen aanmelden als cursist dan kan dit. Meld je dan aan via de site van Bully of bij de arbitragecommissie via [email protected]    

 

De A&B-jeugd en senioren zullen eveneens via de e-mail worden uitgenodigd. De A&B-jeugd voor de vijf daagse cursus en de senioren voor de verkorte dag cursus.

 

De arbitragecommissie hoopt dan ook op een grote opkomst. We streven er hierbij naar om het percentage van de C-jeugd te overtreffen. Daar was opkomstpercentage 98%.

 

Bedenk wel zonder scheidsrechters geen wedstrijden en hoe meer scheidsrechters hoe minder vaak je zelf hoeft te fluiten. Dus meld je aan. Wij rekenen op jullie.

 

De arbitragecommissie.


terug naar vorige scherm