Geslaagde slotdag 2009
14-6-2009  | 

De slotdag van de E-jeugd was zaterdag 13 juni 2009 een groot succes. Er waren maar liefst 37 teams aanwezig en de weersomstandigheden waren bijzonder goed. Wat ook bij gedragen heeft aan het succes van de slotdag was dat er ruim voldoende spelleiders waren.

 

Ondanks de korte voorbereidingstijd is de arbitragecommissie er in geslaagd om binnen vijf dagen ongeveer vijftig jeugdscheidsrechters op de been te krijgen. Spontaan meldden tweetallen van in het bijzonder de C- en B-jeugd zich aan om te fluiten. Zelfs op de slotdag kwamen er nog aanmeldingen binnen, deze werden zaterdagmorgen ter plekke nog ingedeeld op de nog openstaande wedstrijden.

 

Bully kan trots zijn op zoveel bereidwilligheid bij de jeugd. Met deze categorie moeten (en kunnen) we nog jaren verder.

 

Namens de E-jeugd, de Jeugdcommissie en de Arbitragecommissie bedanken wij: Noortje, Azize, Marlou, Romee, Merel, Janneke, Lars, Jeroen, Matthijs, Emile, Lianne, Anouk, Michelle, Vera, Amber, Rosan, Elsemiek, Nathalie, Josefien, Anna, Annelot, Janneke, Sjoukje, Ichelle, Boyd, Luuk, Marloes, Jeresse, Mats, Danique, Lisanne, Babette, Ruben, Martijn, Jessie, Charlot, Nina, Rosheen, Roosmarijn, Nicky, Michelle, Nienke, Iris, Jan, Eva, Wout, Nanda en Cathelijn.

 

De Arbitragecommissie.


terug naar vorige scherm