Bully doet dit jaar mee aan de Grote Club Actie
19-8-2009  | 

Ook dit jaar doet Bully weer mee aan de Grote Club Actie. Het is hierbij de bedoeling om zo veel mogelijk loten te verkopen, want van ieder lot, van € 3,-, is maar liefst 80% voor Bully. De opbrengst wordt besteed aan (extra) trainingsmateriaal voor de jeugdteams.

 

Via de coaches worden de leden van de jeugdteams benaderd om de loten te gaan verkopen.

 

Bully heeft er voor gekozen om de betaling van de loten uitsluitend via een eenmalige machtiging te laten verlopen. Dit heeft in ieder geval de volgende praktische voordelen:

·         De jeugdleden van Bully hoeven niet met geld over straat en hebben geen gedoe met wisselgeld of verlies van de opbrengsten.

·         De winnaars ontvangen hun eventuele prijs automatisch op zijn / haar bankrekening. Zij hoeven dus geen trekking in de gaten te houden.

 

Om de verkoop van de loten te stimuleren stelt Bully een tweetal bijdragen voor teamactiviteiten beschikbaar voor de teams die het meeste loten verkopen:

·         Een voor een teamactiviteit voor de jeugdelftallen (A tot en met D) en

·         Een voor een teamactiviteit voor de zes- en achttallen.

 

De Grote Clubactie gaat op zaterdag 12 september 2009 van start. Vanaf woensdag 2 september 2009 zullen wij het verkoopmateriaal verspreiden.

Tip voor de jeugdleden van Bully: vraag alvast aan familie, vrienden en bekenden of zij loten bij jou willen kopen. Verder informatie over de Grote Club Actie volgt via de Bully-website (www.ohcbully.nl) en jullie coaches.

 

Wij rekenen erop dat we veel loten verkopen en daarmee op een grote opbrengst.

 

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Cor Spaanstra, voorzitter sponsor commissie O.H.C. Bully via [email protected].

 

Voor meer informatie over de Grote Club Actie, zie www.clubactie.nl.


terug naar vorige scherm