Hartekreet van de voorzitter
18-7-2023  | 

Beste leden,

Een vereniging valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Nu is O.H.C. Bully gezegend met een groot aantal vrijwilligers die zich met volle overgave inzetten voor onze mooie club. Maar we merken als vereniging ook dat het steeds lastiger wordt vrijwilligers te vinden en alle posities ingevuld te krijgen. En daarmee komen diverse randvoorwaarden binnen onze vereniging onder druk te staan. We moeten onze club draaiende zien te houden met de driehoek bestuur – vrijwilligers/betaalde krachten – leden/ouders. Als daar een bouwsteen uit weg valt, komt het fundament in gevaar.

Ondanks gesprekken met diverse mensen is het ons tot op heden niet gelukt een aantal cruciale functies voor komend seizoen in te vullen. Ik zou dan ook een dringend beroep willen doen op leden/ouders om je aan te melden voor een van deze functies om zodoende het fundament onder onze vereniging stevig te houden. Samen zijn we immers de club!

Het gaat om de volgende vacatures:

  • -    We zoeken (minimaal) twee vrijwilligers voor de invulling van de arbitragecommissie. Deze commissie is nu niet meer bemenst.
  • -    We zoeken iemand die het beheer van de keepersmaterialen op zich wil nemen. Ook deze positie is vacant.
  • -    We zoeken iemand die samen met Puck Kemna de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van het clubhuis/de bar op zich wel nemen.

Dus via deze weg een dringend beroep op leden/ouders om zich beschikbaar te stellen voor een van bovenstaande functies. Mocht je belangstelling hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen via [email protected].  En ook als u zich op een andere wijze wilt inzetten voor onze vereniging, dan horen wij dat graag.

Met sportieve groet,

Ralph Steinebach
Voorzitter O.H.C. Bully


terug naar vorige scherm