De velden zijn helaas weer niet bespeelbaar
9-2-2010  | 

Door de dooi in de eerste week van februari was de sneeuw van de velden verdwenen. Het leek erop dat de trainingen weer konden worden gestart volgens het trainingsschema. Inmiddels vriest het echter weer matig tot streng en daardoor zijn de Bully-velden helaas wederom onbespeelbaar.

 

Door deze vorst zijn de velden hard geworden. De bal is daardoor moeilijk onder controle te krijgen en te houden. Om onnodige gevaarlijke situaties te voorkomen, moeten we de trainingen helaas wederom afgelasten.

 

Aangezien de weersverwachtingen aangeven dat het voorlopig (streng) blijft vriezen en om onduidelijkheid over het doorgaan van de trainingen te voorkomen, hebben we besloten om de trainingen pas weer volgens het trainingsschema te laten starten na de Carnaval en de Voorjaarsvakantie. Dus tot en met zaterdag 27 februari 2010 zijn er geen trainingen. Ook de onderlinge wedstrijden van de F-jes gaan tot en met dat moment niet door.
 
Als het weer het toelaat, gaat de speciale clinic voor de C- en D-jeugd op zaterdag 27 februari 2010 WEL door. 

 

Wij vinden het jammer dat er op maandag 8 en dinsdag 9 februari 2010 spelers en trainers onnodig naar het hockeyveld zijn gekomen. We hadden gehoopt dat we, gegeven de omstandigheden, weer sportief aan de slag zouden kunnen gaan, maar helaas ...

 

Bestuur O.H.C. Bully.


terug naar vorige scherm