1 september 2010: Bully-beurs
1-9-2010  | 

Op woensdag 1 september 2010 organiseert de B.A.C. wederom een ruilbeurs in het clubhuis van Bully.

Voor:

·          mensen die nog goede hockeyspullen (rokje, schoenen, stick etc.) thuis hebben, maar deze zijn te klein of te groot. Deze middag biedt u de gelegenheid om het allemaal te verkopen. Let wel..... 25 % van de verkoopwaarde gaat naar de Bullyjeugd voor hun activiteiten.

·          mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een andere maat of een aanschaf van hun eerste stick of misschien wel op zoek zijn naar een ander paar schoenen. Te veel om op te noemen.

 

Wat nu te doen:

·          u hangt een briefje/kaartje aan het te verkopen artikel.

·          u zet daar uw naam/telefoonnummer op én het bedrag wat u er voor wilt ontvangen (houdt u wel rekening met de 25% voor de Bully jeugd).

·          en dan de spullen tegen 15.45 uur brengen in het clubhuis. Dat is alles.

 

Verder zal deze middag ook de gevonden voorwerpen van afgelopen seizoen (na eerst gesorteerd en gewassen te zijn), in de verkoop gaan. Ook is de vitrinekast open voor de verkoop van de Bullyartikelen.

 

De verkoop begint om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Dus genoeg reden om 1 september 2010 in het clubhuis te komen kijken of er iets van uw gading bij zit. Hebt u nog vragen cq. opmerkingen hierover, dan horen wij die graag.

 

Namens de Bully Activiteiten Commissie

Wilke Vlutters

[email protected]


terug naar vorige scherm