Cursussen Clubscheidsrechter
6-3-2010  | 

Hieronder een kort verslag van een week cursussen voor de opleiding tot clubscheidsrechter.

 

Cursus A-jeugd.

Op dinsdag 2 en donderdag 4 maart waren de avonden voor de A-jeugdleden, een grote opkomst met een wat wisselende samenstelling. De groep bestond uit 26 personen. Een goede opkomst dus. Na de wat saaie stof op de eerste avond met weinig interactie was de twee avond, waar meer praktijksituaties aanbod kwamen een stuk levendiger. De derde avond op woensdag 10 maart zullen proefexamens er worden behandeld en besproken. Op de laatste avond 16 maart zal dan het examen plaatsvinden. Met naar wij hopen goede resultaten. 

 

Verkorte cursus voor senioren zaterdag 6 maart 2010. 

Ruim 40 personen waren uitgenodigd hiervan hadden zich er negen afgemeld. Je zou dan verwachten dat er rond de 30 personen komen. Echter waren er om 09.00 uur maar zeven deelnemers, vijf van Bully en twee van Twente. Een betreurswaardige opkomst dus. Van volwassenen mag je toch verwachten dat ze komen of zich in ieder geval afmelden. Onder anderen de spelers van Bully Heren 1, 2 en 3 lieten het afweten. De arbitragecommissie heeft besloten om in overleg met het bestuur te bekijken hoe hiermee om te gaan.

 

Resultaten.

Echter er is ook iets positiefs te melden, namelijk het feit dat alle deelnemers van zaterdag 6 maart 2010 geslaagd zijn. We hebben er dus weer vijf geregistreerde clubscheidsrechters met kaart bij. Namens het bestuur en de arbitragecommissie, Karlijn, Annelies, Marit, Jolien en Tim gefeliciteerd.

Succes met het begeleiden van wedstrijden.

 

De Arbitragecommissie.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm