Mini van de week: Fleur Geerlings
14-3-2010  | 
Mijn naam is Fleur Geerligs en ik ben zes jaar oud. Elke zaterdag verheug ik mij op hockey. Vooral met de leuke grappige trainer.
 
En eindelijk was het dan zover: ik mocht Mini van de week zijn! Eerst kreeg ik een lekker een zakje snoep met ranja. Maar omdat ik het best spannend vond om een hand te geven aan een 'echte' hockeyspeelster heb ik de ranja omver gestoten. Ze vertelde me dat ze tegen Leeuwarden moesten spelen en de vorige keer verloren hadden. Nu wilden de dames 1 winnen.......Ik wilde ook dat ze zouden winnen!
 
Daarvoor was een wedstrijdbespreking nodig waar ik bij mocht zijn. Gezellig! Toen de kou in om alvast warm te spelen. Ook mocht ik tegen de keepster spelen. Best raar hoe ze eruit ziet in dat enorme pak! De eerste bal om de wedstrijd te starten was voor mij. Iedereen begon te klappen:-) Ik heb het maar op een lopen gezet om zo snel mogelijk van het veld af te zijn. De dames slaan snoeihard!
 
Ik kon alleen de eerste helft zien. De dames stonden achter met 0 - 2. De eerste goal was niet helemaal eerlijk omdat die buiten de cirkel erin gemept was. Jammer. Ik hoop dat ze de achterstand hebben weggewerkt....
 
Dames van het eerste: ik vond het heel erg leuk om erbij te zijn. Ik wens jullie heel heel veel succes toe en hoop dat jullie voortaan alles winnen.
 
Groeten van Fleur

terug naar vorige scherm