2e Seizoenshelft gestart!
18-3-2010  | 
Beste Bullyanen,
 
Inmiddels hebben alle teams de eerste wedstrijd gespeeld na een lange winterstop. Het is een fantastisch gezicht alle enthousiaste junioren op een sportieve wijze met hun sport bezig te zien. Afgelopen zondag was het bij de senioren eveneens een gezellige drukte. Dames 1 heeft thuis onnodig punten laten liggen tegen Leeuwarden, maar op basis van de tweede helft was een overwinning terecht geweest. De dames bleven op een 2 - 2 steken. De heren boekten een moeizame, maar verdiende overwinning bij Lochem. Het werd daar 0 - 2.
 
Het nieuwe bestuur is erg druk met de opbouw van de nieuwe structuur binnen Bully. Hier merkt u misschien niet direct veel van, maar achter de schermen wordt op dit moment door de het bestuur en de verschillende commissies hard gewerkt aan de juiste invulling en uitvoering van de structurele aanpassingen. De komende tijd houden we u via de website op de hoogte van de gezette stappen.
 
Als laatste wil ik graag uw aandacht vragen voor de wedstrijd van Heren 1 a.s. zondag. Onze mannen zijn namelijk in een titelstrijd verwikkeld samen met de Graspiepers uit Drachten. Komt allen a.s. zondag de heren aanmoedigen. Bij winst komt promotie naar de 2e klasse erg dicht bij!
 
Herman Kemna

terug naar vorige scherm