Mini van de week: Renske Luft
22-3-2010  | 

In december 2009 is aan mij gevraagd of ik mini van de week wilde worden. Ik kon toen niet, want ik moest naar Sinterklaas. Dat vond ik heel erg jammer, want eigenlijk wilde ik liever mini zijn, dan bij Sint op bezoek gaan.

 

Gelukkig werd mij kort na de winterstop alsnog gevraagd of ik mini wilde zijn voor de belangrijke wedstrijd van 21 maart 2010. Nou, dat wilde ik wel!

 

Ik kreeg een mooi T-shirt en we gingen samen met vrienden uit Amsterdam en een heleboel familieleden naar de wedstrijd. Bij aankomst in de kantine werd ik netjes ontvangen door de manager himself. Ik kreeg limonade en snoep. Daarna kreeg ik persoonlijke training van Thijs. Tjee, wat kan hij goed hockeyen!

 

Nadat we hadden warmgedraaid moest ik een aantal keren op doel schieten. De keeper was erg goed, maar toch maakte ik nog 2 doelpunten! Zo, die kon de tegenstander niet meer maken. Vervolgens begon de wedstrijd en ik moest als eerste de bal slaan. Het werd een zeer spannende wedstrijd en Bully heeft na een sportieve strijd gewonnen! Ik vond het super leuk om mini te zijn!

 

Renske Luft.


terug naar vorige scherm