Fantastische zondag!!
23-3-2010  | 
Beste Bullyanen,
 
Na een lange stevige winterperiode scheen zondagmiddag op ons park aan de Sportlaan een prachtig voorjaarszonnetje. Dit in combinatie met de thriller Bully Heren 1 tegen Graspiepers 1 op het affiche zorgden ervoor dat er maar liefst 200 enthousiaste supporters aan de lijn stonden om onze heren aan te moedigen. Veel vaste supporters maar ook meerdere juniorenteams met spandoeken, familieleden, vrienden en overige geinteresseerden.
 
Na een bloedstollende wedstrijd wisten de heren de zege binnen te halen en zo een afstand van 5 punten te nemen op de directe concurrent Graspiepers. Het kampioenschap zit er nu echt aan te komen. Indien Bully de komende 2 wedstrijden blijft winnen kan op 18 April a.s. bij de laatse thuiswedstrijd de vlag uit. Hoewel het programma niet erg gemakkelijk is zouden we u graag vragen deze datum in uw agenda te noteren, zodat we u allen kunnen verwelkomen op de 18e om de heren aan te moedigen.
 
De dames hebben tevens een spannende uitzege geboekt bij Doetinchem en ook 3 punten mee naar huis genomen. Voor Dames 1 behoort een 3e plek nog tot de mogelijkheden dit seizoen.
 
Het was een bijzondere gezellige, drukke en mooie zondagmiddag die we als vereniging mogen koesteren!
 
Herman Kemna
(Voorzitter)  

terug naar vorige scherm