Bruisende Bully zondag!
21-4-2010  | 

Het was afgelopen zondag een memorabele middag. Na 16 jaar kon tijdens een fantastische mooie lentedag Bully Heren 1 zijn verdiende feestje vieren. Gelukkig werd er deze feestdag na een 2 - 0 achterstand toch met 4 - 3 gewonnen van Dieren waardoor de zon nog meer ging stralen. Het kampioenschap werd een week eerder al behaald nadat geheel onverwachts onze grootste concurrent Graspiepers twee punten had laten liggen in Zwolle.

 

Het is knap dat zo'n hechte groep jongens er samen de afgelopen jaren voor hebben geknokt om stapjes te zetten naar een eventuele promotie. Onder leiding van coach Martijn Wildeboer, in zijn eerste jaar bij Bully, is samen met de ons al jaren ondersteunende manager Paul Jonge Poerink, die laatste benodigde extra progressie gemaakt waardoor het kampioenschap is behaald! 

 

Bijzonder om te zien is hoeveel enthousiasme en plezier er binnen onze club leeft.  Er waren veel bezoekers en supporters aanwezig die allen een fantastische mooie middag hebben beleefd. Het is duidelijk dat het hockey in Oldenzaal een prominente plaats inneemt.

 

Spelers, coach en manager van harte proficiat met dit behaalde succes, op naar de 2e klasse!

 

Herman Kemna

(Voorzitter)

 

P.S. Eén speler ontbreekt op de foto omdat hij te druk was met het uit doen van zijn voorzitterscolbertje.


terug naar vorige scherm