In mei 2010: Cursus clubscheidsrechter
5-5-2010  | 
Zoals al in eerdere berichten is aangegeven wordt er in de maand mei van dit hockeyseizoen wederom een cursus gegeven voor de opleiding tot clubscheidsrechter. Dit keer met name voor de B-jeugd.
 
Via email hebben deze jeugdleden de afgelopen weken al enkele oproepen ontvangen om deel te nemen aan de cursus.  Ook de coaches en trainers zijn hiervan op de hoogte gesteld. Zoals bekend gaat de cursus voor de training. Dus heb je training op het zelfde tijdstip als de scheidrechterscursus dan vervalt de training.
 
De cursusavonden zijn op 11, 12 en 19 mei 2010. De reeks wordt afgeslotem met het examen op 20 mei 2010. De cursusavonden zijn van 19.00 uur tot ongeveer 20.20 uur. Ook dit keer mag OHC Bully weer gebruik maken van de lokalen van de Nutsschool aan de Hengelosestraat.
 
Doel van deze cursussen aan de jeugdleden is, dat Bully wil dat alle leden die overgaan van de jeugd naar de senioren in het bezit dienen te zijn van een scheidsrechterskaart. Overigens gaat dit ook voor nieuwe seniorleden gelden. Bully zal dit uitgangspunt in haar beleid opnemen.
 
De arbitragecommissie        

terug naar vorige scherm