Mini van de week: Sierra Weersink
11-5-2010  |

Ik ben Sierra Weersink en ik mocht zondag 9 mei 2010 ‘Mini van de Week’ zijn bij de thuiswedstrijd van Bully Dames 1 tegen Phoenix 1. Mijn vader, moeder en broertje gingen ook mee en we kregen eerst drinken en smarties, wat een feest! Daarna ging ik mee naar het trainingsveld en mocht ik mee trainen. Eerst de warming-up met rennen en armen zwaaien en daarna inslaan. Wauw, wat kunnen die grote meisjes hard slaan.

Daarna nog even slalommen en op het doel slaan, ik ging echt een paar keer de keepster voorbij. Om 12.45 uur begon de wedstrijd en mocht ik midden op het veld bij de scheidsrechter de eerste bal slaan en…. Ik kreeg van iedereen een applaus. Het was een hele spannende wedstrijd die ik in de dug-out mocht meekijken. De tegenstandsters stonden al op de 1e plaats dus die waren heel goed, maar Bully ook hoor, het bleef 0 - 0 tot aan de rust. In de rust heeft iedereen met elkaar gepraat en ze hadden afgesproken om een doelpunt te scoren,…… helaas, kort na het begin van de 2e helft scoorde Phoenix 1 het beslissende doelpunt en verloor Bully Dames 1 met 0 - 1.

De 2e helft duurde wel een beetje lang, maar toen het afgelopen was mocht ik nog cola en een zakje chips. De meisjes van Dames 1 waren heel lief voor mij en ik hoop dat als ik later groot ben, dat ik net zo hard kan slaan als zij. Iedereen heel erg bedankt voor deze leuke middag.