Kampioenenbal Bully Veteranen A en Heren 4
19-5-2010  | 
Sinds zondag 16 mei kunnen we weer twee seniorenteams toevoegen aan onze eregalerij. Zowel Veteranen A en Heren 4 zijn kampioen geworden op een mooie zonnige zondag.
 
De veteranen namen de laatse horde door in Haaksbergen voor een overwinning te zorgen en met 4 - 3 te winnen. Na een soepele 4 - 0 in de eerste helft vonden de oude rotten van Bully het blijkbaar nodig de spanning in de wedstrijd terug te brengen. Het werd 4 - 1, 4 - 2 en 4 - 3 met nog een paar grote mogelijkheden voor Haackey aan het eind van de wedstrijd. Met samengeknepen billen zagen de toeschouwers gelukkig dat Bully alsnog met de winst aan de haal ging en hiermee het kampioenschap in de overgangsklasse veilig stelde. Heren Hulde!
 
Later op de middag deed Heren 4 ook van zich spreken door de directe concurrent Almelo met 4 - 2 te verslaan. Na de 1 - 1 duurde het even voordat Heren 4 afstand nam, maar na een bevrijdende strafbal (2 - 1) bouwde Heren 4 snel de voorsprong uit. Dit vriendenteam is verdiend kampioen geworden. Veel succes in de tweede klasse!
 
Dames 1 sloot haar competitie in mineur af. Er werd uit verloren met 6 - 2 van de Graspiepers. Helaas kregen hierbij Ronald Brouwer en Cor Spaanstra niet het verdiende afscheid als coach en manager van de dames. Heren onze hartelijke dank voor jullie getoonde inzet! Jullie hebben met veel inzet gebouwd aan een Dames 1 die klaar is voor de volgende stap omhoog in de tweede klasse.
 
Herman Kemna

terug naar vorige scherm