Examen clubscheidsrechter
1-6-2010  | 
Het afgelopen seizoen heeft de arbitragecommissie de leden via de site diverse keren verslag gedaan van de cursussen voor de opleidingen van clubscheidsrechter. Met veel inzet zijn er in het seizoen 2009-2010 vier cursussen  gegeven, te weten:
  • Spelleiderscursus voor de C-jeugd, 
  • Cursus clubscheidsrechter voor een deel van de A-jeugd,
  • één dagcursus voor de senioren,
  • cursus clubscheidsrechter voor een deel van de B-jeugd.
De laatste cursus was op 11, 12, 19 en 26 mei 2010, met een grote opkomst van de B-jeugd, in totaal 34 leden. Echter de grote opkomst zegt niet alles. Van deze groep slaagden er slechts 18. 
De geslaagden zijn: N. Slebos, J.W. Wijnbergen, S. Loohuis,W. Arts, M.A.N. Bartelink, M. Wijbergen, J. Doornberg, J. Vaneker, M. Wentzel, B. Olde Olthof, B.V. Hermans, M de With, V. Poort, N. Vries, B. Willems, F. Jonker, J. Temmink en J. Jonker.
Deze leden proficiat en succes met het fluiten.
 
De anderen worden, in oktober uitgenodigd om het examen opnieuw te doen. Zij zullen hiervoor tijdig worden uitgenodigd.
 
Overzicht seizoen 2009-2010
Met een wat mager resultaat dit jaar mogen we spreken van een redelijk opleidings jaar. Van de 81 opgeroepen kandidaten zijn er 44 geslaagd.  
 
De doelstelling van de arbitragecommisssie is, dat jeugdleden die overgaan naar de senioren in het bezit moeten zijn van een clubscheidsrechterskaart of een schriftelijkbewijs van de arbitragecommissie dat zij aan een volledige cursus hebben deelgenomen.
Omdat we nog een achterstand hebben in de opleiding van men nam de A-Jeugd tot clubscheidsrechters zal deze doelstelling dit seizoen nog niet worden gehaald.
 
Langs deze weg bedanken wij als arbitragecommissie alle clubscheidsrechters voor hun inzet en wensen hun een pettige vakantie.
 
De arbitagecommissie.  

terug naar vorige scherm