Pannenkoekentoernooi en Gezelligheidstoernooi
20-6-2010  | 
We kunnen terugkijken op twee zeer geslaagde dagen met een uitstekende sfeer. Het pannenkoekentoernooi op zaterdag 19 juni 2010 is door ongeveer tweehonderd kinderen bezocht en het gezelligheidstoernooi op zondag 20 juni 2010 door ongeveer honderd senioren en een paar oud leden.
 
Namens de toernooicommissie willen wij dan ook alle kinderen, ouders voor het bakken van de pannenkoeken en alle andere spelers en vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet en sportiviteit! Met name willen wij nog Monique Kielstra bedanken die achter de schermen een perfecte bijdrage heeft geleverd in het verzorgen van onder andere de catering en Bully Dames 2 die ons op zaterdag veel werk uit handen hebben genomen. Tot slot nog dank aan Paul Jonge Poerink die zondag de wedstrijdleiding in zijn eentje fantastisch heeft uitgevoerd.

 

Wellicht is het een optie om een dergelijk toernooi jaarlijks te laten terugkeren ter afsluiting van het seizoen....
 

Voor diegene die interesse hebben om te komen kijken; aanstaande woensdag, 23 juni 2010 om 13.30 uur wordt er een clinic gegeven voor de D-8 t/m F. Deze wordt mede georganiseerd door Bovenlander & Bovenlander. Er zullen hoofdklassespelers (onder andere Joris Eshuis (ex-Bully) en een international (Timme Hoyng, 113 interlands voor het Nederlands Hockeyelftal) aanwezig zijn.

 
Alle foto's van deze twee gezellige Bully-dagen zijn te zien op de jubileumsite: www.bully75.nl.
 
Met vriendelijke groet,

Toernooi commissie.


terug naar vorige scherm