Einde seizoen 2009-2010
28-6-2010  | 
Beste Bullyanen,
 
De laatste bestuursvergadering staat vanavond gepland waar we proberen de nog belangrijke lopende zaken voor het eind van het seizoen af te ronden. De laatste hand wordt gelegd aan het nieuwe trainingsschema en de indeling van de teams voor het volgende jubileumseizoen.
 
Dit is een goed moment even stil te staan bij het afgelopen jaar waarin reeds een start hebben gemaakt met onze jubileumactiviteiten, een bestuurswisseling heeft plaatsgevonden en we vele kampioenen hebben mogen begroeten. De hockeyclinic voor de jongste jeugd was afgelopen woensdag met ongeveer 200 kinderen een fantastische afsluiter van het afgelopen seizoen.
 
Het is duidelijk dat er een optimistische sfeer hangt binnen de verenging. Opvallend in deze tijd van schaarste aan vrijwilligers binnen verenigingen is dat wij hier bij Bully veel mensen hebben die energie willen steken in deze groeiende organisatie. Dit is ook erg belangrijk binnen een vereniging. Vele handen maken immers licht werk. Hierbij wil ik persoonlijk alle mensen bedanken die zich dit jaar voor onze vereniging hebben ingezet.
 
Namens het bestuur willen wij u allen een fijne vakantie toewensen, waarna we jullie allemaal weer mogen begroeten in het nieuwe seizoen!
 
Herman Kemna
(Voorzitter)
 
 

terug naar vorige scherm