Nieuwsblad Oldenzaal: de eerste mini van het jaar, Dyon Reuvekamp
21-9-2008  | 
Iedere week is het aan het einde van de wekelijkse training voor de allerjongsten weer het spannende moment. Wie wordt deze week de mini-van-de-week. Wekelijks wordt een van de allerjongsten door trainster Kadien Beckmann aangewezen als mini. De uitverkorene mag dan dat weekend bij het dames- of herenteam aantreden. Een hele eer!  Je krijgt dan een speciaal mini-shirt en als je op zondag bij Bully komt wordt je hele familie ontvangen met traktaties. Daarna maak je kennis met de coach die je verder alles vertelt.
 
Deze week viel de eer aan de bijna 7-jarige Dyon Reuvekamp: “Eerst mocht ik samen met William inslaan en daarna mocht ik de bal op de grote keeper schieten. Ik heb ook nog gescoord! Daarna gingen we bij elkaar staan en schreeuwden de jongens even heel hard. Ik mocht ook de eerste bal spelen en toen heel lang in de dug-out zitten”. Wie volgt Dyon op bij de volgende wedstrijd van dames 1?
 
De eerste mini van het jaar is dus Dyon Reuvekamp. Lees zijn verslag van de belevenissen rondom de wedstrijd van Bully Heren 1 tegen Lochem Heren 1.

terug naar vorige scherm