Teamsponsors, oproep van de Sponsorcommissie
28-8-2010  | 

Je ziet het iedere week langs het veld. Veel jeugd- en ook seniorenteams worden gesponsord door bedrijven van onze leden, relaties en vrienden. We danken die sponsors voor de ondersteuning van onze teams en daarmee onze club.

Vanaf het komend seizoen (2010 – 2011, bij de start dus komende september) wil de Sponsorcommissie graag in contact komen met (potentiële) teamsponsors van Bully. Wij willen hen dan ook oproepen om zich te melden bij onze commissie. Dus heeft u plannen om een team te sponsoren met shirts, broeken, trainingspakken, e.d.? Laten we dan in het beginstadium dan met elkaar in gesprek gaan. 

We willen verdergaande uniformiteit in uitstraling en kwaliteit bij OHC Bully. Het nieuwe Bully shirt biedt voldoende mogelijkheden om dat te bereiken. Met de bewaking van de kwaliteit willen u als gewaardeerde sponsor de garantie geven dat uw sponsorgeld optimaal wordt besteed. Wij nodigen u daarom graag uit om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de Sponsorcommissie via [email protected]Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken .

Sponsorcommissie OHC Bully,

Petra Bos (administratie ondersteuning),

Henry Kielstra,

Robert Lenferink,

Laurens Mensink,

Cor Spaanstra (voorzitter).


terug naar vorige scherm