23 oktober 2010: Jubileumreünie - meld je aan
29-8-2010  | 

Wellicht heb je het al gehoord: onze OHC Bully is dit jaar op 15 oktober 75 jaar geleden opgericht. De aftrap van de feestelijkheden werd begin 2010 tijdens de nieuwjaarsreceptie al verricht door onze voorzitter Herman Kemna en Jan Wegdam van de jubileumcommissie. Samen hezen ze, de door Jaap ter Keurs ontworpen Bully-jubileum vlag, in top. Het begin van meer dan een jaar met feesten, toernooien en een reünie. Pas in juni 2011 wordt met een internationaal A-toernooi het jubileumjaar afgesloten

 

Een van de activiteiten is dus een reünie. Deze vindt plaats op 23 oktober a.s. in en rondom het clubhuis aan de Sportlaan in Oldenzaal.

 

Met dit bericht brengen we de reünie ook onder de aandacht van de huidige senioren- en veteranenleden, want ook zij worden verzocht zich op te geven als zij op de reünie aanwezig willen zijn. En waarom zou je niet komen; daar kun je oude bekenden ontmoeten, die om wat voor reden inmiddels elders hockeyen of gestopt zijn. En wij hopen dat je anderen in je omgeving (zoals kinderen, broers, zusters e.d.) ook warm wilt maken om zich op te geven.

 

Vanaf ongeveer 14.00 uur is er op 23 oktober a.s. gelegenheid om six-a-side wedstrijdjes te spelen, al dan niet met een zelf opgegeven team. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook gewoon gezellig komen kijken naar wat anderen nog op de kunstgrasmat kunnen en willen leggen.

 

Na deze sportieve uitspattingen is er volop gelegenheid elkaar te spreken en herinneringen op te halen. We verzamelen ook oude foto’s, die we op die dag zullen laten zien. Als je zelf nog foto’s hebt, ontvangen we die graag (Gerda Stoelers, Wortkamp 18, 7576 EX Oldenzaal).

 

Tot slot kun je nog gebruik maken van een stamppotbuffet om de dag gezellig af te sluiten.

 

Ga naar de Bully-site en klik door naar Bully 75. Daar vind je hetaanmeldingsformulier.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens de reüniecommissie

 

Gerda Stoelers en Liesbeth Brandon


terug naar vorige scherm