Bully Heren III kan ‘Dago’ en ‘Mirkoslav’ eindelijk inzetten
3-9-2010  | 

Vrijdag, 3 september 2010 om 10:20.

 

De van Veteranen B gekochte oud vedetten Bart Dagevos en Mirko Uitslag zijn volgende week zondag inzetbaar voor het elitekorps van Sir Hoveling. Nu alle administratieve handelingen omtrent de overgang zijn afgehandeld, kwam donderdag eindelijk de bevestiging van de overschrijving van de KNHB.

 

Hoveling heeft beide spelers opgenomen in de wedstrijdselectie die volgende week zondag thuis haar eerste wedstrijd speelt voor de op papier lastige wedstrijd tegen PW. De kans bestaat dat de centrale verdediger Mirkoslav zijn debuut maakt, Dagevos is door Hoveling als pinchhitter gehaald en zal daardoor plaats nemen op de bank. “Mirkoslav en Dago zijn voornamelijk gehaald voor de breedte en de loodzware uitwedstrijden. De selectie van Heren III kenmerkt zich als capricieus” aldus een opgetogen Hoveling. Thuiswedstrijden een stabiele brede selectie, uitwedstrijden marginaal. Hoveling kon beide toppers voor een luttel bedrag overnemen van het bijna failliete keurkorps Veteranen B.

 

Hoveling (beter bekend als Jantje Jordania) is er met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van overtuigd dat de selectie sterker is geworden. De 3 aankopen Van Workum, Dago en Mirkoslav kunnen het vertrek van de olijke Platvoet moeizaam opvangen, maar desondanks wil Hoveling dit jaar weer een serieuze gooi doen naar het kampioensschap. Als Van Halen en Slebos de bank vaker kunnen komen verwarmen zal Heren III weer volop mee kunnen draaien om de titel.

 

Hoveling en z’n manschappen hebben er zin in. 

 

De reserve columnist.


terug naar vorige scherm