Competitieteams en vrijwilligers succes!!
10-9-2010  | 
Beste Bullyanen,
 
Het is duidelijk dat er weer veel activiteit is op ons hockeyveld en dat is een goed teken. De competitie gaat weer beginnen.
 
Er is de afgelopen periode veel tijd en energie gestoken door onze mensen in het opzetten van de trainingsschema's, indelen van de teams, het bestellen van de nieuwe materialen, organiseren van coachavonden, invullen van de arbitrage, zoeken van sponsoren, het jubileumjaar organiseren, bardiensten opzetten etc.
 
Het is duidelijk dat we met zo'n grote club veel te organiseren hebben. Dit wordt voor een heel groot deel gedaan door een fantasisch kader aan vrijwilligers. De start van een nieuw seizoen kost veel tijd en vaak gaan dingen niet direct goed. Wij vragen u hiervoor geduld en begrip op te brengen. Wij moeten allen even weer wennen aan de dagelijkse gang van zaken. We proberen elke dag binnen onze vereniging te leren en te verbeteren.
 
Leren en verbeteren is ook het advies aan alle jeugd- en seniorenteams de komende competitie. Dit samen met een enorme dosis plezier zijn de ingredienten voor het slagen van een nieuwe hockeyseizoen 2010-2011!
 
Herman Kemna
 
 
 
 

terug naar vorige scherm