Cursusdata opleiding clubscheidsrechter
12-10-2010  | 

Als vervolg op onze eerdere bericht over de opkomst van de scheidsrechters op zaterdagen en de informatie over de cursus spelleider, delen wij jullie het volgende mee.

 

Cursus spelleider en begeleiding

De eerste avond van de cursus spelleider op 11 oktober 2010 was zeer goed bezocht. De twee avond a.s. donderdag op 14 oktober 2010 om 19.00 uur, hopen wij ook. De cursisten van deze avonden zullen na de herfst vakantie worden opgesteld om de wedstrijden van de F en E-jeugd te gaan begeleiden. Om dit in goede banen te leiden is de arbitragecommissie op zoek naar coaches voor de begeleiding van spelleiders en clubscheidsrechters. Hebt u belangstelling laat ons het weten. U kunt zich aanmelden via de site, maar ook op de zaterdagen bij de tafel met de gastouders

 

Cursus clubscheidsrechter

Verder zijn de data bekend van de nieuwe cursus clubscheidsrechter (vier avonden), deze zal worden gehouden op:

·          woensdag 10 november 2010,

·          dinsdag 16 november 2010,

·          donderdag 18 november en

·          woensdag 24 november 2010 (examen).

Voor deze cursus zullen vooral de leden uit de A-jeugd worden uitgenodigd.

 

De verkorte cursus (één dag) zal op zaterdag 27 november 2010 worden gehouden en is bestemd voor senioren en veteranen, die nog geen scheidsrechterskaart hebben maar ook voor ouders, coaches en overige leden, die spelregelkennis willen opdoen.

 

Bij de senioren zijn een aantal leden die vorig jaar zijn over gegaan van de jeugd naar de senioren en die nog geen kaart hebben gehaald. Zij zijn vorig jaar gezakt. Zij krijgen nog één keer een kans om de kaart te halen. Zij zullen dan ook speciaal worden uitgenodigd om naar de cursus te komen. Speciaal voor deze groep geldt, komt men niet dan zal dit gevolgen hebben voor het lidmaatschap.

 

Wij vragen de overige leden, zoals ouders, coaches en leden die ook belangstelling hebben om de cursus clubscheidsrechter te volgen om zich aan te melden bij Nico Bartelink van de arbitragecommissie. Dit omdat wij niet in beeld hebben wie dit zijn.

 

Tot slot

Aanmelden voor de cursus clubscheidsrechter via [email protected].

 

De arbitragecommissie


terug naar vorige scherm