Mini van de week: Silke Rikkerink
12-10-2010  | 

Zondag 10-10-’10 was het niet alleen een speciale datum, maar ook een speciale dag voor onze dochter Silke. Ze was namelijk uitgenodigd om mini van de week te zijn . Hier had ze al weken op gehoopt. “Papa wanneer mag ik een keertje mini van de week zijn?” En ja daar kregen we het telefoontje van Alice. Kan Silke a.s. zondag mini van de week zijn? Vrijdag op de training werd haar verteld dat ze mini van de week mocht zijn, ze sprong een gat in de lucht. Bij thuiskomst vertelde ze “ Papa, je mag 3 maal raden, wat ik ben geworden”. Houd dan maar eens je lachen in als ze voor je staat met het mini-van-de-week T-shirt aan.

 

Om 12.00 uur melden we ons (Silke in vol ornaat) in de kantine. Hier kreeg ze drinken en een zak snoep ( de dag kon nu al niet meer stuk) Daarna mocht ze naar de warming up “bij Elsemiek, je weet wel mijn trainer” en tevens haar idool. “We moesten wel 9x heen en weer rennen en daarna gingen we in een kring staan en moest ik precies doen wat iedereen deed. Kijk zo, krom staan en zwaaien!”  Daarna nog even een yell in de kring, de afslag en dan in de dug-out. “De wedstrijd was heel leuk omdat ze gewonnen hebben” (5-2 van PW) Na de wedstrijd nog even uitlopen en toen was de onvergetelijk leuke dag voorbij.

 

“Doeg en ik hoop dat jullie nog veel vaker gaan winnen, Groetjes Silke” En natuurlijk bedankt voor het regelen van deze onvergetelijke dag voor onze dochter.

 

Ouders en Silke Rikkerink


terug naar vorige scherm