Nieuwsblad Oldenzaal: Bully Meisjes D1 op weg naar de top
12-10-2008  | 
Wekelijks drie keer trainen. Je moet er wat voor over hebben om in het Meisjes D1 team te mogen spelen. “Maar daar staat dan ook heel wat tegenover”, aldus Lianne Haafkes, een van de veertien meiden die dit seizoen opvallend goed presteren in de 1e klasse. “Ik speel dit jaar voor het tweede jaar in een D-team, vorig jaar in D2 en dit jaar in het sterkste team,” aldus de enthousiaste middenveldspeelster.
 
“Er wordt heel hard getraind. Onze trainers Peter Brusse en Loes Gelink zijn hard bezig ons nog veel beter te maken! De coaching is in handen van Monique Kielstra, die er ook op let dat we het heel gezellig hebben. Zo zijn we pas met het hele team naar de kermis geweest.
 
We hebben al veel doelpunten gemaakt, we hebben ook al met 14-0 gewonnen. Toen maakte onze topscorer Liz Koopmans alleen al tien doelpunten. Onze keepster, Isabel Kielstra, doet het ook goed, we hebben in vijf wedstrijden maar drie tegendoelpunten gehad”. “Als we ook de laatste wedstrijden voor de winterstop blijven winnen komen we in de TOP-klasse, het hoogst haalbare voor ons team”, gaat Lianne optimistisch verder,”voor die tijd spelen we vast nog wel tegen jongens Bully D1. Wij durven wel!”. Meer over deze meiden op onze website www.ohcbully.nl .

 


terug naar vorige scherm