Flitsende start hockeyplaatjes actie!
20-3-2011  | 
Beste Bullyanen,
 
Het vervolg van ons jubileum hockeyseizoen is inmiddels weer begonnen met prachtige weersomstandigheden.
 
Ook is deze week de hockeyplaatjes actie van start gegaan. En we mogen wel zeggen dat het een flitsende start betreft. Er wordt driftig gespaard door kinderen, ouders opa's en oma's, buren etc. en de boeken raken in een recordtempo goed gevuld. Het is duidelijk dat de plaatjes op het hockeyveld het gesprek van de dag zijn en er veel plezier wordt beleefd aan het sparen en er allerlei sociale contacten ontstaan tussen de verschillende leden.
 
Omtrent de actie zijn er een paar vragen die veelvuldig worden gesteld en ik hierbij kort wil beantwoorden:
 
De duur van de actie is nog niet exact bekend. Het moet mogelijk zijn dat iedereen in een redelijke termijn het boek kan volplakken. Normaal duurt een dergelijke actie 6-7 weken. De exacte datum wordt duidelijk vooraf gecommuniceerd.
 
Verder willen leden graag posters bestellen. Dit wordt straks via de categorieleiders en coaches van de teams gecommuniceerd zodat iedereen die dit graag wil tegen een redelijke vergoeding een poster kan bestellen. De posters zijn dusdanig in trek dat ze reeds uit het clubhuis worden meegenomen. Dit is absoluut niet de bedoeling! Indien de actie voorbij is kunnen jullie de posters van ons ontvangen.
 
Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de eerste boeken die zijn volgespaard. Deze week komt hiervoor een speciaal e-mail adres waar je kunt melden dat je het boek vol hebt en we vervolgens een afspraak maken om je boek te controleren.
 
Als laatste komt er natuurlijk de onvermijdelijke ruilmiddag. Ook hiervan brengen we jullie allen tijdig op de hoogte via onze website.
 
Voor de mensen die nog boeken willen hebben kunnen deze voor slechts 1 euro kopen bij de Kuipers C1000 supermarktfilialen.
 
Als laatste wil ik zeggen ga door met sparen, het komt onze club ten goede!!
 
Met vriendelijke groet,
 
Herman Kemna
(voorzitter)
 

terug naar vorige scherm